cégünkről
 
szolgáltatásaink
 
referenciák
 
linkgyűjtemény
 
   
     
 
   

  TITOKTARTÁS
MINŐSÉGI GARANCIA
KAPCSOLAT

Jelentkezés hírlevélre


Cégünk nemcsak alapító tagja, hanem szerződött munkatársai szakmai hátterét tekintve is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Fordítóirodaként több szakmai szervezettel állunk kapcsolatban, cégünk ügyvezetője 2010-2014 között a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének elnöke volt.

Oktatási tevékenységünk a nyelvoktatást, a szakmai és üzletfejlesztési tréningeket és a többszintű gyakorlati képzést öleli fel. Egyedi és személyre szabott módszerekkel dolgozunk, akár kihelyezett tanfolyamok keretében, ill. távoktatással. Cégünk ügyvezetője a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Testület nyelvvizsga-szakértője, bejegyzett felnöttképzési szakértő. Nemzetközi partnereink révén a legjobb szaktudással rendelkező nemzetközi oktatók és trénerek állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Kiadóként elsősorban idegen nyelvű kiadványok készítését vállaljuk, de természetesen feladatunknak tartjuk a különböző oktatási segédanyagok megjelentetését, és a fordítási tevékenységünkhöz kapcsolódóan a kézikönyvek vagy brosúrák szerkesztési munkáinak elvégzését is.

Tanácsadói szolgáltatásunk célja a magyar cégek támogatása a külföldi befektetések, vállalkozási lehetőségek és az ehhez szükséges teljesítendő követelmények megismerésében a felesleges üzleti kockázat elkerülése érdekében. Természetesen a külföldi befektetőknek is nyújtunk magyarországi lehetőségekkel kapcsolatos információkat. A hazai mikro- kis- és középvállalkozások exportfejlesztése céljából az Unesco „A Kultúrák Közeledésének Nemzetközi Éve” hivatalos programjaként elindítottuk a Világ-Tér Beszélgető Klubot.

Cégünk tevékenységei minőségének fenntartása és folyamatos javítása érdekében személyügyi adatbázisát folyamatosan bővíti, és a több nemzetet összefogó különböző típusú projektek szervezési és megvalósítási munkáihoz elengedhetetlenül szükséges kapcsolatrendszer kiépítésében alkalmazza mind a hagyományos, mind a modern üzletszervezési és marketingstratégiai módszereket.

 


fordítás, tolmácsolás, nyelvoktatás, tréningek, gyakorlati és szakmai képzés, vállalati kihelyezett tanfolyamok, távoktatás, könyvkiadás, kiadványszerkesztés, tankönyvek, kézikönyvek, reklámanyagok, üzletviteli tanácsadás, hatékonyságnövelés, folyamatmenedzsment, marketing tanácsadás, export tanácsadás, kkv külpiaci jelenlét segítése, exportklub

 

 

 Copyright (c) 2010 Alternance Kft.