cégünkről
 
szolgáltatásaink
 
referenciák
 
linkgyűjtemény
 
   
     
 
   

  FORDÍTÁS
TOLMÁCSOLÁS
NYELVOKTATÁS, SZAKMAI KÉPZÉSEK, TRÉNINGEK
ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS
NYOMDAI, KIADÓI MUNKÁK

Szolgáltatásainkról

Az általunk kínált professzionális nyelvi közvetítői szolgáltatás, az oktatás és a kiadói tevékenység, valamint az üzletviteli tanácsadás egy cég fejlődésének meghatározó mérföldköveihez köthetők.

Az Alternance Kft nevében rejlő cégfilozófia, mely a váltakozásban – változatosságban – rejlő állandóságot próbálja megragadni, kiváló alapja a közvetlen, kompakt és integrált szolgáltatói tevékenységnek, mellyel az egyes tevékenységek közötti folyamatos átjárhatóság, a nyelvek és szolgáltatási helyszínek változatos kínálata, az elméleti tudás és a gyakorlati alkalmazás folyamatos egymásra hatása mindenkor biztosítja megrendelőink számára az üzleti érdekeltségük szerinti rugalmas szolgáltatást.

Üzletpolitikánk a hosszú távú, egyenletes fejlődésre épít, ezért megrendelőink változó igényeit folyamatosan szem előtt tartva végezzük minden tevékenységünket, hiszen ügyfelünk sikere a mi sikerünk. Ebből következően a hatékonyság és a tiszta üzletvitel az a két legfontosabb tényező, mely minden szolgáltatásunk esetében tartós sikert biztosít ügyfeleinknek. A hatékony szervezeti rendszernek köszönhetően minimális árréssel maximális hozzáadott értéket tudunk nyújtani, garantált minőségben.

 


fordítás, tolmácsolás, nyelvoktatás, tréningek, gyakorlati és szakmai képzés, vállalati kihelyezett tanfolyamok, távoktatás, könyvkiadás, kiadványszerkesztés, tankönyvek, kézikönyvek, reklámanyagok, üzletviteli tanácsadás, hatékonyságnövelés, folyamatmenedzsment, marketing tanácsadás, export tanácsadás, kkv külpiaci jelenlét segítése, exportklub

 Copyright (c) 2010 Alternance Kft.